Etusivulle

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Sairaspoissaoloista tulee ilmoittaa koululle heti. Ilmoituksen sairaudesta tai sen syystä voi tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä. Toivomme kotien järjestävän lomamatkansa koulun loma-aikoina. Jos jostain syystä lomaa kouluaikana tarvitaan, tulee siitä sopia loukan opettajan kanssa (korkeintaan kolme päivää).  Kolme päivää pidemmät lomat myöntää kirjallisesta hakemuksesta koulun apulaisjohtaja Hanna Jolkin. Poissaolojen aikana tulee huolehtia koulutehtävistä.

Kouluterveydenhoitajan vastaanotosta koululla ja lääkärintarkastuksista tiedotetaan erikseen reissuvihossa. Huoltajat voivat olla mukana koulussa terveydenhoitajan ja läääkärin vastaanotolla.

Oppilaille tulee hammashoitolasta kutsut hampaiden tarkistukseen ja hoitoon. Kouluaikoina ikäluokkatarkastukseen menevät oppilaat kuljetetaan hammashoitolaan ja takaisin koululle taksilla.

Koulun kiertävä ruokalista löytyy Alueviestistä (Sastamalan koulujen ruokalista) sekä kaupungin kotisivuilta (ruokapalvelut)

Aamupala tarjotaan vain esikoululaisille (kuuluvat päivähoidon piiriin). Aamuhoitoon tulevat koululaiset (1.-2. luokkalaiset) voivat ottaa omat eväät aamuksi mukaan kouluun tai syödä kotona. Välipala tarjotaan vain iltapäiväkerholaisille. Mikäli lapsenne koulupäivä jatkuu klo 15.00 asti, voi kotoa ottaa (kohtuudella) terveellistä välipalaa kouluun mukaan.

Lapsenne mahdollinen erityisruokavalio tulee ilmoittaa keittiölle. Erityisruokavaliosta tulee olla lääkärintodistus.

Oppikirjat tulee päällystää mielellään kontaktimuovilla.

Kouluun voi tuoda vaihtovaatteita, joissa on lapsenne nimi.

Oppilasmäärät lukuvuonna 2016-2017:

Eskariluokka 13

1.luokka   17

2.luokka   21

3.luokka   20

4.luokka   12

yhteensä: 83 oppilasta

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner